Logo
Om Truxta i Danmark

B300E - El drevet, 300kg last, manuel tip B450E - El drevet, 450kg last, manuel tip B450E-PT - El drevet, 450kg last, el lavt tip B450E-PTP - El drevet, 450kg last, el højt tip


Minimale kørespor, ingen bælter eller skrid styring
- kun knækstyring, differentialer, patenteret styresystem og gennemførte tekniske løsninger

PowerTip PowerTipPlus Truxta ev
Lavt elektrisk tip, 252mm over jord
Højt elektrisk tip, 589mm over jord
B300EUdviklet i England efter at ideen blev født af Ron Blackhurst(tidligere direktør og bestyrelsesformand i Belle group igennem 24 år). Det aflastende knækstyrings system er patenteret af producenten. Truxta maskinerne er alle produceret i England og dermed ikke præget af kinesiske konkurrenters mangel på kvalitet.
Der er andre fabrikater af knækstyrede mini dumpere, som dog mest af alt ligner prototyper når de sammenlignes med Truxta modellerne. Truxta er udviklet med henblik på udlejning og dermed fokus på minimalt vedligehold og maksimal styrke. Anvendelsesområdet er dog ikke kun til udlejning. Maskinerne finder også anvendelse hos anlægsgartnere, kirkegårde, brolæggere, nedbrydningsfirmaer, murere, eller blot til at flytte trailere.

Englænderne har taget denne vidunderlige maskine til sig. Der sælges et stigende antal af disse enestående kompakt dumpere hvert år. Internationalt er et større forhandler net opbygget gennem de senere år - og nu følger Danmark med.

Oprindeligt blev dumperne drevet af benzin og der kom en diesel drevet model til programmet. I 2014 introduceredes den elektriske model. Denne model har en ekstra finesse da den med succes kan anvendes indendørs uden at støje og forurene. Den eneste ulempe er at batterierne kan risikere at løbe tør for strøm på en lang arbejdsdag.
I Danmark har vi valgt kun at markedsføre de elektriske varianter, da maskinerne i praksis ikke løber tør for strøm inden arbejdet er færdigt.

Vi håber at denne web side har givet blod på tanden for et nærmere kig på denne nye generation af mini dumpere.

God fornøjelse

Kontakt:
Din autoriserede Truxta forhandler i Danmark

Elektronika ApS, Højlund 39, 8700 Horsens
E-mail: info@truxta.dk
Mobil: 29 68 46 83